Søk i matvaretabellen:

Sjokoladepålegg, Sjokade

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
14g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1700kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
410kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 135
C12:0
(fatty acids)
5,0g 135
C14:0
(fatty acids)
2,0g 135
C16:0
(fatty acids)
1,7g 135
C18:0
(fatty acids)
0,83g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0019g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,8g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,4g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
3,6g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,012g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,037g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
3,8g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
59g 80
Stivelse
(starch, total)
0,60g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
58g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
58g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,2g 135
Protein
(protein, total)
1,1g 135
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,010mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,10mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
2,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
6,0mg 135
Jern
(iron, total)
0,60mg 135
Natrium
(sodium)
2,0mg 135
Kalium
(potassium)
180mg 135
Magnesium
(magnesium)
26mg 135
Sink
(zinc)
0,50mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,19mg 135
Fosfor
(phosphorus)
33mg 135
Jod
(iodine)
0,18µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B0001
Food source not known
C0222
Dextrose
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: