Søk i matvaretabellen:

Karamell

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
7,5g 100
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 100
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 20
C12:0
(fatty acids)
0,045g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,53g 460g
C16:0
(fatty acids)
5,2g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,82g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,9g 20
C16:1 sum
(fatty acids)
0,26g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,0g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,83g 20
C18:2n-6
(fatty acids)
9,6g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 10
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 10
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,070g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
9,6g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
13mg 450c
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 20
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
43g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
33g 100
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
1,5g 100
Salt
(salt)
0,80g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 420c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 420c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 420c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 420c
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 420c
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 420c
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 420c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 420c
Folat
(folate, total)
0,0µg 420c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 420c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 420c
Kalsium
(calcium)
95mg 420c
Jern
(iron, total)
1,5mg 420c
Natrium
(sodium)
320mg 420c
Kalium
(potassium)
210mg 420c
Magnesium
(magnesium)
25mg 420c
Sink
(zinc)
0,32mg 420c
Selen
(selenium)
0,50µg 420c
Kopper
(copper)
0,40mg 420c
Fosfor
(phosphorus)
64mg 420c
Jod
(iodine)
12µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0173
Caramel candy (US CFR)
A0838
Non-chocolate confectionery or other sugar product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0280
Sugar syrup or sugar syrup solids added
H0296
Cream added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
100
Data levert av industrien 1992-2000, uspesifisert grunnlag.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
420c
Fødevareinstituttet. Fødevaredatabanken, Frida versjon 1. (2015). Nettversjon, http://frida.fooddata.dk
450c
Public Health England og Institute of food research (2015). McCance and Widdowson`s The Composition of Foods, Seventh summary edition. Cambridge: The Royal Society of Chemistry.
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: