Søk i matvaretabellen:

Marsipan, 50 % mandler

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
3,5g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
510kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
28g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,3g 132
C12:0
(fatty acids)
0,025g 207
C14:0
(fatty acids)
0,13g 207
C16:0
(fatty acids)
3,5g 207
C18:0
(fatty acids)
2,8g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
17g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,076g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
14g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
7,0g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
4,8g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,025g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,025g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,025g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,025g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,025g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,025g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,025g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,025g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
5,0g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
0,028mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
53g 80
Stivelse
(starch, total)
1,3g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
51g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
49g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,5g 132
Protein
(protein, total)
11g 132
Salt
(salt)
0,025g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
12alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,10mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,39mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
1,5mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,074mg 132
Folat
(folate, total)
24µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0017µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 132
Kalsium
(calcium)
120mg 132
Jern
(iron, total)
1,5mg 132
Natrium
(sodium)
10mg 132
Kalium
(potassium)
390mg 132
Magnesium
(magnesium)
130mg 132
Sink
(zinc)
1,6mg 132
Selen
(selenium)
2,1µg 132
Kopper
(copper)
0,52mg 132
Fosfor
(phosphorus)
270mg 132
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0204
Candy (US CFR)
A0838
Non-chocolate confectionery or other sugar product (EUROFIR)
B1272
Almond
C0132
Seed, skin removed, germ present
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0158
Sucrose added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: