Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, med kjeks

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
1,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
530kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 135
C12:0
(fatty acids)
0,79g 207
C14:0
(fatty acids)
0,88g 207
C16:0
(fatty acids)
8,2g 207
C18:0
(fatty acids)
9,2g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,14g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,2g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,2g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,94g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,088g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,029g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,029g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,029g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,029g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,029g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,029g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,029g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,088g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,39g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
15mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
54g 80
Stivelse
(starch, total)
9,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
45g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
40g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,4g 135
Protein
(protein, total)
7,9g 135
Salt
(salt)
0,30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
16µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
34µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,44mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,60mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
12µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,40µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
180mg 135
Jern
(iron, total)
1,2mg 135
Natrium
(sodium)
120mg 135
Kalium
(potassium)
490mg 135
Magnesium
(magnesium)
72mg 135
Sink
(zinc)
1,4mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,46mg 135
Fosfor
(phosphorus)
270mg 135
Jod
(iodine)
28µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0018
Partially heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0152
Grain added
H0184
Milk added
H0207
Filled or stuffed
H0221
Fat or oil added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: