Søk i matvaretabellen:

Kokosbolle

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
23g 132
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
15g 132
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
12g 132
C12:0
(fatty acids)
2,7g 136
C14:0
(fatty acids)
1,1g 136
C16:0
(fatty acids)
2,7g 136
C18:0
(fatty acids)
3,2g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 132
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,3g 132
C16:1 sum
(fatty acids)
0,028g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,32g 132
C18:2n-6
(fatty acids)
0,38g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,019g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0053g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0053g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0053g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0053g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0053g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0053g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0053g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,019g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,38g 135
Kolesterol
(cholesterol)
3,5mg 132
Karbohydrat
(carbohydrate)
55g 80
Stivelse
(starch, total)
0,23g 132
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
55g 132
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
53g 132
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 132
Protein
(protein, total)
4,5g 132
Salt
(salt)
0,16g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
5,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
5,1µg 132
Beta-karoten
(beta-carotene)
7,7µg 132
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 132
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,19alfa-TE 132
Tiamin
(thiamin)
0,034mg 132
Riboflavin
(riboflavin)
0,13mg 132
Niacin
(niacin, preformed)
0,19mg 132
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,033mg 132
Folat
(folate, total)
2,5µg 132
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,15µg 132
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 132
Kalsium
(calcium)
38mg 132
Jern
(iron, total)
0,91mg 132
Natrium
(sodium)
64mg 132
Kalium
(potassium)
180mg 132
Magnesium
(magnesium)
26mg 132
Sink
(zinc)
0,43mg 132
Selen
(selenium)
2,0µg 132
Kopper
(copper)
0,18mg 132
Fosfor
(phosphorus)
71mg 132
Jod
(iodine)
0,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0135
Bakery product, sweetened (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0157
White sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0185
Egg yolk added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0340
Coconut added
H0355
Chocolate coated or covered
H0365
Whipped egg white added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
132
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2012).
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: