Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, melkesjokolade, porøs

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
1,1g 207
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
520kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 207
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 207
C12:0
(fatty acids)
0,88g 207
C14:0
(fatty acids)
0,55g 207
C16:0
(fatty acids)
6,2g 207
C18:0
(fatty acids)
7,0g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,12g 207
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 207
C16:1 sum
(fatty acids)
0,11g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,3g 207
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,083g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,028g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,028g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,028g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,028g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,028g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,028g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,028g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,083g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,8g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
18mg 207
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 207
Stivelse
(starch, total)
0,70g 207
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
51g 207
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
40g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,6g 207
Protein
(protein, total)
9,1g 207
Salt
(salt)
0,30g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
19RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
18µg 207
Beta-karoten
(beta-carotene)
17µg 207
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,50alfa-TE 207
Tiamin
(thiamin)
0,12mg 207
Riboflavin
(riboflavin)
0,54mg 207
Niacin
(niacin, preformed)
0,40mg 207
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,090mg 207
Folat
(folate, total)
18µg 207
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,64µg 207
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
280mg 207
Jern
(iron, total)
2,1mg 207
Natrium
(sodium)
120mg 207
Kalium
(potassium)
510mg 207
Magnesium
(magnesium)
61mg 207
Sink
(zinc)
1,4mg 207
Selen
(selenium)
0,0µg 60a
Kopper
(copper)
0,28mg 207
Fosfor
(phosphorus)
360mg 207
Jod
(iodine)
3,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0108
Sugar
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0178
Aerated
H0184
Milk added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: