Søk i matvaretabellen:

Nøttepålegg, med mindre sukker, Nugatti

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
4,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2000kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
490kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
30g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,6g 135
C12:0
(fatty acids)
0,62g 207
C14:0
(fatty acids)
0,40g 207
C16:0
(fatty acids)
5,2g 207
C18:0
(fatty acids)
1,9g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
10g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,085g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
13g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
14g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
4,8g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,17g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,028g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,028g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,028g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,028g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,028g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,028g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,028g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,31g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
4,8g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
2,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
41g 80
Stivelse
(starch, total)
0,50g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
26g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
26g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
16g 135
Protein
(protein, total)
6,3g 135
Salt
(salt)
0,42g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
2,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
3,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
14alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,42mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,30mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 135
Folat
(folate, total)
13µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,50µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
1,0mg 135
Kalsium
(calcium)
180mg 135
Jern
(iron, total)
0,90mg 135
Natrium
(sodium)
170mg 135
Kalium
(potassium)
530mg 135
Magnesium
(magnesium)
55mg 135
Sink
(zinc)
1,6mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,25mg 135
Fosfor
(phosphorus)
270mg 135
Jod
(iodine)
20µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0157
White sugar
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0297
Milk or milk product added
H0555
Lecithins added (EC/CODEX)
H0757
Tree nut added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213
Box
N0036
Plastic
P0104
No artificial sweeteners claim or use
P0024
Human consumer, no age specification
P0181
Reduced sugars food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: