Søk i matvaretabellen:

Sjokoladepålegg, med mindre sukker, Sjokade

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sukker, honning og søte pålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
12g 30
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
19g 106a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
13g 106a
C12:0
(fatty acids)
0,11g 207
C14:0
(fatty acids)
0,43g 207
C16:0
(fatty acids)
5,2g 207
C18:0
(fatty acids)
5,8g 207
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 20
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,1g 106a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0g 207
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,0g 207
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,60g 106a
C18:2n-6
(fatty acids)
0,65g 207
C18:3n-3
(fatty acids)
0,056g 207
C20:3n-3
(fatty acids)
0,019g 207
C20:3n-6
(fatty acids)
0,019g 207
C20:4n-3
(fatty acids)
0,019g 207
C20:4n-6
(fatty acids)
0,019g 207
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,019g 207
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,019g 207
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,037g 207
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,13g 73c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,65g 74c
Kolesterol
(cholesterol)
1,0mg 30
Karbohydrat
(carbohydrate)
47g 80
Stivelse
(starch, total)
7,5g 106a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
40g 106a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
39g 106a
Kostfiber
(fibre, total dietary)
14g 106a
Protein
(protein, total)
1,1g 106a
Salt
(salt)
0,0050g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 30
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 30
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 30
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,2alfa-TE 30
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 30
Riboflavin
(riboflavin)
0,0mg 30
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 30
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 30
Folat
(folate, total)
3,1µg 30
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 30
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 30
Kalsium
(calcium)
9,0mg 30
Jern
(iron, total)
1,1mg 30
Natrium
(sodium)
2,0mg 106a
Kalium
(potassium)
200mg 30
Magnesium
(magnesium)
27mg 30
Sink
(zinc)
0,36mg 30
Selen
(selenium)
0,0µg 30
Kopper
(copper)
0,22mg 30
Fosfor
(phosphorus)
39mg 30
Jod
(iodine)
15µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1370
Sugar beet
C0171
Invert sugar
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0117
Flavoring or taste ingredient added
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0263
Vegetable fat or oil added
H0555
Lecithins added (EC/CODEX)
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0187
Plastic container, rigid or semirigid, plastic lid
M0213
Box
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
P0104
No artificial sweeteners claim or use
P0181
Reduced sugars food
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
30
Verdien er beregnet fra lignende matvare.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73c
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
74c
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 207: Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
106a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2013, uspesifisert grunnlag.
207
Statens råd for ernæring og fysisk aktivitet og Statens næringsmiddeltilsyn. Analyseprosjekt 2000. Div. matvarer. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: