Søk i matvaretabellen:

Sjokolade, med mandelkrokan, Daim

Alle matvarer » Sukker og søte produkter » Sjokolade og andre søtsaker

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
1,4g 400f
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
2300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
540kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
31g 400f
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
16g 400f
C12:0
(fatty acids)
0,80g 400f
C14:0
(fatty acids)
0,93g 400f
C16:0
(fatty acids)
7,5g 400f
C18:0
(fatty acids)
5,5g 400f
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
12g 400f
C16:1 sum
(fatty acids)
0,15g 400f
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
11g 400f
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,3g 400f
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 400f
C18:3n-3
(fatty acids)
0,31g 400f
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 20
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 20
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 400f
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 400f
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 400f
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,31g 400f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,9g 400f
Kolesterol
(cholesterol)
22mg 400f
Karbohydrat
(carbohydrate)
60g 400f
Stivelse
(starch, total)
0,0g 10
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
51g 400f
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 10
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,8g 400f
Protein
(protein, total)
4,1g 400f
Salt
(salt)
0,80g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 20
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
61RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
60µg 400f
Beta-karoten
(beta-carotene)
5,0µg 400f
Vitamin D
(vitamin D)
0,10µg 400f
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,1alfa-TE 400f
Tiamin
(thiamin)
0,030mg 400f
Riboflavin
(riboflavin)
0,21mg 400f
Niacin
(niacin, preformed)
0,26mg 400f
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,030mg 400f
Folat
(folate, total)
15µg 400f
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,16µg 400f
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400f
Kalsium
(calcium)
57mg 400f
Jern
(iron, total)
1,0mg 400f
Natrium
(sodium)
320mg 400f
Kalium
(potassium)
170mg 400f
Magnesium
(magnesium)
27mg 400f
Sink
(zinc)
0,57mg 400f
Selen
(selenium)
1,4µg 400f
Kopper
(copper)
0,0mg 10
Fosfor
(phosphorus)
110mg 400f
Jod
(iodine)
21µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0272
Cacao or chocolate product (US CFR)
A0839
Chocolate or chocolate product (EUROFIR)
B1012
Sugar-producing plant
C0210
Sucrose
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0100
Flavoring or spice extract or concentrate added
H0177
Nut or seed added
H0231
Chocolate or cocoa added
H0262
Animal fat or oil added
H0297
Milk or milk product added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400f
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2016.02.17. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: