Søk i matvaretabellen:

Kremfløte, 38 % fett

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Fløte, rømme, fløteerstatning

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
56g 111a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
38g 111b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
25g 111b
C12:0
(fatty acids)
1,2g 111b
C14:0
(fatty acids)
3,8g 111b
C16:0
(fatty acids)
10g 111b
C18:0
(fatty acids)
4,0g 111b
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,5g 111b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,6g 111b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,51g 111b
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
7,6g 111b
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,90g 111b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,58g 111b
C18:3n-3
(fatty acids)
0,15g 111b
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 111b
C20:3n-6
(fatty acids)
0,030g 111b
C20:4n-3
(fatty acids)
0,012g 111b
C20:4n-6
(fatty acids)
0,033g 111b
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,017g 111b
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,024g 111b
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 111b
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,23g 111b
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,68g 111b
Kolesterol
(cholesterol)
110mg 111a
Karbohydrat
(carbohydrate)
2,9g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
2,9g 111a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
2,1g 111a
Salt
(salt)
0,10g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
360RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
340µg 111b
Beta-karoten
(beta-carotene)
220µg 111b
Vitamin D
(vitamin D)
0,20µg 108a
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,0alfa-TE 111a
Tiamin
(thiamin)
0,0mg 111a
Riboflavin
(riboflavin)
0,20mg 111a
Niacin
(niacin, preformed)
0,0mg 111a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 111a
Folat
(folate, total)
4,0µg 111a
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 111a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
75mg 111a
Jern
(iron, total)
0,0mg 60a
Natrium
(sodium)
40mg 111a
Kalium
(potassium)
91mg 111a
Magnesium
(magnesium)
5,0mg 111a
Sink
(zinc)
0,20mg 111a
Selen
(selenium)
1,0µg 111a
Kopper
(copper)
0,0mg 60a
Fosfor
(phosphorus)
52mg 111a
Jod
(iodine)
10µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0782
Cream (EUROFIR)
B1201
Cow
C0161
Heavy cream
E0123
Liquid, low viscosity, with no visible particles
F0018
Partially heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0306
Homogenized or emulsified
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
K0003
No packing medium used
M0146
Paperboard container with plastic liner
M0213
Box
M0342
Paperboard container, surface treated both sides
N0017
Polyethylene
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, uspesifisert grunnlag/kontrollert verdi.
111b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2018, analysert verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: