Søk i matvaretabellen:

Kjøttkaker med ertestuing, Fjordland

Alle matvarer » Diverse retter, produkter og ingredienser » Pizza, pai, taco o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
76g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
460kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
110kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
5,5g 124
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
2,5g 124
C12:0
(fatty acids)
0,0030g 136
C14:0
(fatty acids)
0,073g 136
C16:0
(fatty acids)
0,81g 136
C18:0
(fatty acids)
0,49g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,5g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,079g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,2g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,28g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,28g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,064g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0038g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,012g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0030g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0070g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,085g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 135
Kolesterol
(cholesterol)
9,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
7,9g 124
Stivelse
(starch, total)
4,8g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,3g 124
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,40g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,5g 124
Protein
(protein, total)
5,4g 124
Salt
(salt)
0,80g 124
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
3,8RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
2,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
22µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,010µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,16alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,080mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,3mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
9,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
4,0mg 135
Kalsium
(calcium)
27mg 135
Jern
(iron, total)
1,1mg 135
Natrium
(sodium)
320mg 20
Kalium
(potassium)
290mg 135
Magnesium
(magnesium)
20mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
1,0µg 135
Kopper
(copper)
0,040mg 135
Fosfor
(phosphorus)
29mg 135
Jod
(iodine)
1,6µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0139
Multicomponent meal (US CFR)
A0799
Meat dish (EUROFIR)
B1161
Cattle
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0108
Physical state, shape or form, multiple
F0014
Fully heat-treated
G0040
Reheated by boil-in-bag
H0151
Spice or herb added
H0157
Lactose added
H0212
Vegetable added
H0367
Salt added
J0131
Preserved by chilling
K0027
Vacuum-packed
M0145
Plastic boil-in-bag
M0208
Multicontainer package
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
124
Produktinformasjon, verdi hentet fra næringsdeklarasjon/produsentenes nettside, 2018.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: