Søk i matvaretabellen:

Reinsdyr, kjøtt, tørket, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 400g
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1300kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
320kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 400g
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
7,2g 400g
C12:0
(fatty acids)
0,0g 322
C14:0
(fatty acids)
0,19g 322
C16:0
(fatty acids)
3,3g 322
C18:0
(fatty acids)
3,2g 322
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 10
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,1g 400g
C16:1 sum
(fatty acids)
0,22g 322
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
4,6g 322
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,90g 400g
C18:2n-6
(fatty acids)
1,8g 322
C18:3n-3
(fatty acids)
0,16g 322
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 322
C20:3n-6
(fatty acids)
0,11g 322
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 322
C20:4n-6
(fatty acids)
0,86g 322
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,16g 322
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,36g 322
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,021g 322
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,69g 322
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,6g 322
Kolesterol
(cholesterol)
200mg 400g
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
40g 400g
Salt
(salt)
0,61g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
21RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
21µg 400g
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,72µg 400g
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,80alfa-TE 400g
Tiamin
(thiamin)
0,68mg 400g
Riboflavin
(riboflavin)
1,6mg 400g
Niacin
(niacin, preformed)
13mg 400g
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,90mg 400g
Folat
(folate, total)
24µg 400g
Vitamin B12
(vitamin B12)
14µg 400g
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400g
Kalsium
(calcium)
34mg 400g
Jern
(iron, total)
17mg 400g
Natrium
(sodium)
250mg 400g
Kalium
(potassium)
1100mg 400g
Magnesium
(magnesium)
85mg 400g
Sink
(zinc)
12mg 400g
Selen
(selenium)
40µg 400g
Kopper
(copper)
0,25mg 400g
Fosfor
(phosphorus)
610mg 400g
Jod
(iodine)
9,5µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0797
Preserved meat (EUROFIR)
B1619
Reindeer
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0151
Solid
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
10
Manglende verdi, ukjent innhold.
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
322
Triumf, EC., Purchas, RW., Mielnik, M., Maehre, HK., Elvevoll, E., Slinde, E., Egelandsdal, B. Composition and some quality characteristics of the longissimus muscle of reindeer in Norway compared to farmed New Zealand red deer. Meat Science 90(2012), 122-129.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400g
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2017.12.15. Nettversjon, http://www7.slv.se/SokNaringsinnehall

Søk i matvaretabellen: