Søk i matvaretabellen:

Daimkake

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
36g 91
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
380kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
25g 138
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
11g 138
C12:0
(fatty acids)
0,51g 138
C14:0
(fatty acids)
1,4g 138
C16:0
(fatty acids)
5,1g 138
C18:0
(fatty acids)
2,2g 138
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,60g 138
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,4g 138
C16:1 sum
(fatty acids)
0,25g 138
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,0g 138
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 138
C18:2n-6
(fatty acids)
1,9g 138
C18:3n-3
(fatty acids)
0,099g 138
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 138
C20:3n-6
(fatty acids)
0,013g 138
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0035g 138
C20:4n-6
(fatty acids)
0,043g 138
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0070g 138
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0070g 138
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,016g 138
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,14g 138
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,0g 138
Kolesterol
(cholesterol)
210mg 138
Karbohydrat
(carbohydrate)
33g 80
Stivelse
(starch, total)
1,0g 138
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
32g 138
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
28g 138
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,5g 138
Protein
(protein, total)
5,5g 138
Salt
(salt)
0,17g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
160RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
150µg 138
Beta-karoten
(beta-carotene)
80µg 138
Vitamin D
(vitamin D)
0,60µg 138
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,9alfa-TE 138
Tiamin
(thiamin)
0,070mg 138
Riboflavin
(riboflavin)
0,22mg 138
Niacin
(niacin, preformed)
0,34mg 138
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,070mg 138
Folat
(folate, total)
22µg 138
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,42µg 138
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,40mg 138
Kalsium
(calcium)
65mg 138
Jern
(iron, total)
0,80mg 138
Natrium
(sodium)
67mg 138
Kalium
(potassium)
160mg 138
Magnesium
(magnesium)
32mg 138
Sink
(zinc)
0,70mg 138
Selen
(selenium)
4,4µg 138
Kopper
(copper)
0,20mg 138
Fosfor
(phosphorus)
110mg 138
Jod
(iodine)
11µg 138

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0151
Solid
F0023
Heat-treated, multiple components, different degrees of treatment
G0005
Baked or roasted
H0136
Sugar or sugar syrup added
H0177
Nut or seed added
H0186
Egg added
H0231
Chocolate or cocoa added
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
91
Vann beregnet ved differanse
138
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2018).

Søk i matvaretabellen: