Søk i matvaretabellen:

Salami, Gilde spesialsalami

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Lam, storfe, svin, tilberedt » Kjøttprodukter og kjøttpålegg

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
43g 227a
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
300kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
22g 227a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
8,1g 227a
C12:0
(fatty acids)
0,0g 60a
C14:0
(fatty acids)
0,38g 227a
C16:0
(fatty acids)
4,7g 227a
C18:0
(fatty acids)
2,8g 227a
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 227a
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
9,5g 227a
C16:1 sum
(fatty acids)
0,57g 227a
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
8,7g 227a
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,9g 227a
C18:2n-6
(fatty acids)
2,2g 227a
C18:3n-3
(fatty acids)
0,28g 227a
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 60a
C20:4n-6
(fatty acids)
0,11g 227a
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 60a
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,042g 227a
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 60a
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,37g 227a
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,4g 227a
Kolesterol
(cholesterol)
71mg 227a
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,12g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 60a
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,12g 227a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
25g 227a
Salt
(salt)
6,8g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
14RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
12µg 227a
Beta-karoten
(beta-carotene)
23µg 227a
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 20
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,81alfa-TE 227a
Tiamin
(thiamin)
0,30mg 227a
Riboflavin
(riboflavin)
0,40mg 227a
Niacin
(niacin, preformed)
5,8mg 227a
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,34mg 227a
Folat
(folate, total)
5,4µg 227a
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,5µg 227a
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
24mg 227a
Kalsium
(calcium)
14mg 227a
Jern
(iron, total)
1,9mg 227a
Natrium
(sodium)
2700mg 227a
Kalium
(potassium)
440mg 227a
Magnesium
(magnesium)
31mg 227a
Sink
(zinc)
5,2mg 227a
Selen
(selenium)
11µg 227a
Kopper
(copper)
0,090mg 227a
Fosfor
(phosphorus)
270mg 227a
Jod
(iodine)
2,0µg 227a

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0279
Cured meat (US CFR)
A0798
Sausage or similar meat product (EUROFIR)
B1105
Cattle and swine
C0269
Skeletal meat part, without bone and skin, with separable fat
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0151
Spice or herb added
H0191
Meat added
H0262
Animal fat or oil added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0172
Plastic container
M0197
Bag, sack or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
60a
Vurdert som nullverdi når analyseverdien er under kvantifiseringsgrensen (bestemmelsesgrensen for metoden).
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
227a
Mattilsynet. Analyseprosjekt 2017-2018. Kjøttpålegg. Internt notat.

Søk i matvaretabellen: