Søk i matvaretabellen:

Reinsdyrskav, fryst, rå

Alle matvarer » Fjørfe og kjøtt » Diverse kjøttprodukter » Diverse kjøtt, farse, innmat, tilberedt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
72g 400c
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
610kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
140kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
7,5g 400c
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
3,2g 400c
C12:0
(fatty acids)
0,0g 322
C14:0
(fatty acids)
0,083g 322
C16:0
(fatty acids)
1,5g 322
C18:0
(fatty acids)
1,4g 322
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,080g 603
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 400c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,097g 322
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,1g 322
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,40g 400c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,78g 322
C18:3n-3
(fatty acids)
0,071g 322
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 322
C20:3n-6
(fatty acids)
0,047g 322
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 322
C20:4n-6
(fatty acids)
0,38g 322
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,070g 322
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,16g 322
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0092g 322
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,31g 322
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,2g 322
Kolesterol
(cholesterol)
78mg 400c
Karbohydrat
(carbohydrate)
0,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 20
Protein
(protein, total)
19g 400c
Salt
(salt)
0,24g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
8,0RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
8,0µg 400c
Beta-karoten
(beta-carotene)
0,0µg 20
Vitamin D
(vitamin D)
0,28µg 400c
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,84alfa-TE 400c
Tiamin
(thiamin)
0,26mg 400c
Riboflavin
(riboflavin)
0,60mg 400c
Niacin
(niacin, preformed)
5,1mg 400c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,44mg 400c
Folat
(folate, total)
6,0µg 400c
Vitamin B12
(vitamin B12)
6,3µg 400c
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 400c
Kalsium
(calcium)
7,0mg 400c
Jern
(iron, total)
2,8mg 400c
Natrium
(sodium)
95mg 400c
Kalium
(potassium)
290mg 400c
Magnesium
(magnesium)
33mg 400c
Sink
(zinc)
4,8mg 400c
Selen
(selenium)
25µg 400c
Kopper
(copper)
0,23mg 603
Fosfor
(phosphorus)
190mg 400c
Jod
(iodine)
6,2µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0150
Meat or meat product (from mammal) (US CFR)
A0794
Red meat (EUROFIR)
B1619
Reindeer
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0152
Divided into pieces
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0003
No treatment applied
J0136
Preserved by freezing
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
322
Triumf, EC., Purchas, RW., Mielnik, M., Maehre, HK., Elvevoll, E., Slinde, E., Egelandsdal, B. Composition and some quality characteristics of the longissimus muscle of reindeer in Norway compared to farmed New Zealand red deer. Meat Science 90(2012), 122-129.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
400c
Livsmedelsverket. Livsmedelsdatabas, versjon 2013.01.10. Nettversjon, www.slv.se.
603
Öhrvik, V., Engman, J., von Malmborg, A., Wretling, S. Kött - analys av näringsämnen - hjort, lamm, nötdjur, ren, rådjur, vildsvin och kalkon [Rapport 24-2013]. Livsmedelsverket, Uppsala, 2013. Nettversjon, http://www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2013/2013_livsmedelsverket_24_kott_analys_av_naringsamnen.pdf

Søk i matvaretabellen: