Søk i matvaretabellen:

Skyr, naturell

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Yoghurt

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
82g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
310kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
74kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,60g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0035g 109c
C14:0
(fatty acids)
0,011g 109c
C16:0
(fatty acids)
0,028g 109c
C18:0
(fatty acids)
0,011g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,20g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0014g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,022g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,0g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,0017g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,0010g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,0020g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
3,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
4,3g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
4,3g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 135
Protein
(protein, total)
12g 135
Salt
(salt)
0,088g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
12RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
11µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,010mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,28mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,20mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
2,0µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,70µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
120mg 135
Jern
(iron, total)
0,0mg 135
Natrium
(sodium)
35mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
12mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
0,0µg 135
Kopper
(copper)
0,25mg 135
Fosfor
(phosphorus)
150mg 135
Jod
(iodine)
14µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0148
Milk or milk product (US CFR)
A0783
Fermented milk product (EUROFIR)
B1201
Cow
C0235
Milk
E0119
Semisolid with smooth consistency
F0022
Heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0101
Lactic acid fermented
J0131
Preserved by chilling
J0135
Pasteurized by heat
J0157
Preserved by ultra-filtration
K0003
No packing medium used
M0188
Plastic container, rigid or semirigid, aluminum lid
M0208
Multicontainer package
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared
Z0181
Fat content < 1%

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: