Søk i matvaretabellen:

Fiskegryte, med torsk og tomat

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
81g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
350kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
83kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,5g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,57g 135
C12:0
(fatty acids)
0,064g 135
C14:0
(fatty acids)
0,063g 135
C16:0
(fatty acids)
0,26g 135
C18:0
(fatty acids)
0,14g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,010g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,69g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,015g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,73g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,67g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,35g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,070g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0064g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,060g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0063g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,11g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,24g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,39g 135
Kolesterol
(cholesterol)
40mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,8g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,8g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,70g 135
Protein
(protein, total)
13g 135
Salt
(salt)
1,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
40RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
20µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
230µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,5µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,6alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,040mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
1,7mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,15mg 135
Folat
(folate, total)
22µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
1,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
8,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
0,50mg 135
Natrium
(sodium)
410mg 135
Kalium
(potassium)
440mg 135
Magnesium
(magnesium)
23mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
15µg 135
Kopper
(copper)
0,080mg 135
Fosfor
(phosphorus)
150mg 135
Jod
(iodine)
150µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0212
Stew or hash (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1423
Cod
C0268
Skeletal meat part, without bone, without skin
E0134
Semisolid with solid pieces
F0014
Fully heat-treated
G0014
Boiled
H0151
Spice or herb added
H0221
Fat or oil added
H0350
Tomato added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0109
Home prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: