Søk i matvaretabellen:

Kabaret, med fiskepudding og reker

Alle matvarer » Fisk og skalldyr » Retter med fisk, skalldyr o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
86g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
47kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,0g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,54g 135
C12:0
(fatty acids)
0,025g 136
C14:0
(fatty acids)
0,077g 136
C16:0
(fatty acids)
0,24g 136
C18:0
(fatty acids)
0,085g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,020g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,22g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,015g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,17g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,11g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,057g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,010g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0036g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,018g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0015g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,016g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,047g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,063g 135
Kolesterol
(cholesterol)
30mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,9g 80
Stivelse
(starch, total)
1,1g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,70g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,50g 135
Protein
(protein, total)
7,4g 135
Salt
(salt)
0,71g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
16RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
10µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
68µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,64µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,0alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,020mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,050mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,90mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,060mg 135
Folat
(folate, total)
11µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,90µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
2,0mg 135
Kalsium
(calcium)
25mg 135
Jern
(iron, total)
0,20mg 135
Natrium
(sodium)
280mg 135
Kalium
(potassium)
97mg 135
Magnesium
(magnesium)
12mg 135
Sink
(zinc)
0,30mg 135
Selen
(selenium)
7,0µg 135
Kopper
(copper)
0,12mg 135
Fosfor
(phosphorus)
53mg 135
Jod
(iodine)
33µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0267
Seafood or seafood product (US CFR)
A0804
Seafood dish (EUROFIR)
B1237
Shrimp
C0125
Skeletal meat part, without bone or shell
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
G0014
Boiled
G0015
Boiled and drained
H0153
Seafood added
H0212
Vegetable added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: