Søk i matvaretabellen:

Kjeks, mager, usøtet, Frokost

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Knekkebrød, smørbrødkjeks o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
5,0g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1600kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
390kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
1,3g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,15g 135
C12:0
(fatty acids)
0,0g 136
C14:0
(fatty acids)
0,0016g 136
C16:0
(fatty acids)
0,18g 136
C18:0
(fatty acids)
0,0081g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,19g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0047g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,11g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,58g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
0,57g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,035g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,035g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,57g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
82g 80
Stivelse
(starch, total)
1,2g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
0,0g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
3,7g 135
Protein
(protein, total)
10g 135
Salt
(salt)
2,0g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
0,17RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
2,0µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,41alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,11mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,020mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,80mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,0mg 135
Folat
(folate, total)
15µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
16mg 135
Jern
(iron, total)
1,6mg 135
Natrium
(sodium)
780mg 135
Kalium
(potassium)
4,0mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,70mg 135
Selen
(selenium)
5,0µg 135
Kopper
(copper)
0,15mg 135
Fosfor
(phosphorus)
91mg 135
Jod
(iodine)
2,1µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0242
Cracker (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0153
Whole, shape achieved by forming, thickness <0.3 cm.
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0146
Starch added
H0256
Carbohydrate fermented
H0753
Yeast added
J0001
Preservation method not known
K0003
No packing medium used
M0186
Plastic container, flexible or film
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: