Søk i matvaretabellen:

Formkake, med mindre fett

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Andre kaker o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
29g 135
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
330kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
9,7g 135
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
4,2g 135
C12:0
(fatty acids)
0,57g 135
C14:0
(fatty acids)
0,55g 135
C16:0
(fatty acids)
1,4g 135
C18:0
(fatty acids)
0,91g 135
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,12g 135
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
2,6g 135
C16:1 sum
(fatty acids)
0,059g 135
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,1g 135
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
2,1g 135
C18:2n-6
(fatty acids)
1,2g 135
C18:3n-3
(fatty acids)
0,37g 135
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 135
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0029g 135
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0016g 135
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0037g 135
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0021g 135
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0027g 135
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 135
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,32g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,4g 135
Kolesterol
(cholesterol)
10mg 135
Karbohydrat
(carbohydrate)
52g 80
Stivelse
(starch, total)
32g 135
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
20g 135
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
18g 135
Kostfiber
(fibre, total dietary)
1,7g 135
Protein
(protein, total)
6,5g 135
Salt
(salt)
0,42g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
110RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
110µg 135
Beta-karoten
(beta-carotene)
47µg 135
Vitamin D
(vitamin D)
1,1µg 135
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
1,3alfa-TE 135
Tiamin
(thiamin)
0,14mg 135
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 135
Niacin
(niacin, preformed)
0,70mg 135
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,050mg 135
Folat
(folate, total)
10µg 135
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,20µg 135
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 135
Kalsium
(calcium)
61mg 135
Jern
(iron, total)
0,70mg 135
Natrium
(sodium)
170mg 135
Kalium
(potassium)
140mg 135
Magnesium
(magnesium)
22mg 135
Sink
(zinc)
0,60mg 135
Selen
(selenium)
3,0µg 135
Kopper
(copper)
0,070mg 135
Fosfor
(phosphorus)
150mg 135
Jod
(iodine)
7,3µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0210
Cake (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0151
Spice or herb added
H0184
Milk added
H0351
Chemical leavening agent added
H0749
White sugar added
J0001
Preservation method not known
K0001
Packing medium not known
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0040
Reduced fat food
P0131
"less" label claim
P0161
Label claim in food name

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: