Søk i matvaretabellen:

Mozzarella, lettere

Alle matvarer » Melk og melkeprodukter » Ost » Ost, halvfet, mager

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
49g 108b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1100kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
270kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
16g 108b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
10g 108b
C12:0
(fatty acids)
0,53g 109c
C14:0
(fatty acids)
1,6g 109c
C16:0
(fatty acids)
4,2g 109c
C18:0
(fatty acids)
1,7g 109c
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,40g 108b
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,6g 108b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,21g 109c
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
3,2g 109c
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,38g 108b
C18:2n-6
(fatty acids)
0,25g 109c
C18:3n-3
(fatty acids)
0,064g 109c
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 109c
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0097g 109c
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0029g 109c
C20:4n-6
(fatty acids)
0,013g 109c
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0073g 109c
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0098g 109c
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 109c
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,090g 109c
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,30g 109c
Kolesterol
(cholesterol)
43mg 108b
Karbohydrat
(carbohydrate)
1,0g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 50
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
1,0g 108b
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
0,0g 50
Protein
(protein, total)
30g 108b
Salt
(salt)
1,5g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
150RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
140µg 108b
Beta-karoten
(beta-carotene)
94µg 108b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 108b
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,41alfa-TE 108b
Tiamin
(thiamin)
0,090mg 108b
Riboflavin
(riboflavin)
0,36mg 108b
Niacin
(niacin, preformed)
0,47mg 108b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,040mg 108b
Folat
(folate, total)
49µg 108b
Vitamin B12
(vitamin B12)
2,8µg 108b
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 20
Kalsium
(calcium)
940mg 108b
Jern
(iron, total)
0,25mg 108b
Natrium
(sodium)
600mg 108b
Kalium
(potassium)
89mg 108b
Magnesium
(magnesium)
38mg 108b
Sink
(zinc)
5,3mg 108b
Selen
(selenium)
12µg 108b
Kopper
(copper)
0,050mg 108b
Fosfor
(phosphorus)
690mg 108b
Jod
(iodine)
27µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0312
Semihard cheese (CODEX)
B1201
Cow
C0245
Curd
E0151
Solid
F0003
Not heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0298
Clotting enzyme added
H0324
Fat partially removed, 50% or more remaining
J0104
Preserved by fermentation
J0131
Preserved by chilling
J0151
Ingredient preserved by heat treatment
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
P0040
Reduced fat food
R0316
Norway
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
108b
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2015, analysert verdi.
109c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2016, beregnet verdi
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: