Søk i matvaretabellen:

Wienerbrød, med syltetøy, kjøpt

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Søt gjærbakst, lefser, vafler o.l.

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
34g 210
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1400kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
350kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
18g 210
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
5,7g 210
C12:0
(fatty acids)
0,040g 210
C14:0
(fatty acids)
0,10g 210
C16:0
(fatty acids)
4,4g 210
C18:0
(fatty acids)
1,1g 210
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
1,3g 210
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,9g 210
C16:1 sum
(fatty acids)
0,030g 210
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
5,8g 210
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
3,2g 210
C18:2n-6
(fatty acids)
2,7g 210
C18:3n-3
(fatty acids)
0,46g 210
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 210
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 210
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 210
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 210
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,46g 73m
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
2,7g 74m
Kolesterol
(cholesterol)
0,026mg 210
Karbohydrat
(carbohydrate)
38g 210
Stivelse
(starch, total)
20g 210
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
18g 210
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
15g 20
Kostfiber
(fibre, total dietary)
2,8g 210
Protein
(protein, total)
6,9g 210
Salt
(salt)
0,64g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
130RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
130µg 210
Beta-karoten
(beta-carotene)
10µg 210
Vitamin D
(vitamin D)
2,0µg 210
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
3,5alfa-TE 210
Tiamin
(thiamin)
0,060mg 210
Riboflavin
(riboflavin)
0,080mg 210
Niacin
(niacin, preformed)
1,0mg 210
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,12mg 210
Folat
(folate, total)
24µg 210
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,17µg 210
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
5,0mg 210
Kalsium
(calcium)
48mg 210
Jern
(iron, total)
1,1mg 210
Natrium
(sodium)
260mg 210
Kalium
(potassium)
130mg 210
Magnesium
(magnesium)
19mg 210
Sink
(zinc)
0,66mg 210
Selen
(selenium)
3,0µg 210
Kopper
(copper)
0,12mg 210
Fosfor
(phosphorus)
89mg 210
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0202
Pastry, sweetened (US CFR)
A0821
Fine bakery ware (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0208
Seed, skin removed, germ removed (endosperm)
E0151
Solid
F0014
Fully heat-treated
G0005
Baked or roasted
H0122
Jelly, jam or preserve added
H0186
Egg added
H0207
Filled or stuffed
H0256
Carbohydrate fermented
H0272
Margarine added
H0354
Sugar coated or covered
H0753
Yeast added
J0100
Preserved by adding chemicals
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73m
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
74m
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 210: Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
210
Statens næringsmiddeltilsyn og Sosial- og helsedirektoratet. Analyseprosjekt 2003-2004. Bakervarer, kjeks, frokostblandinger og matolje. Internt notat.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: