Søk i matvaretabellen:

Frokostkorn, Jippi Frokosttall

Alle matvarer » Korn- og bakevarer, frø og nøtter » Kornblanding, frokostkorn

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
8,0g 20
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1500kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
360kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
2,6g 107a
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
1,6g 107a
C12:0
(fatty acids)
0,45g 136
C14:0
(fatty acids)
0,16g 136
C16:0
(fatty acids)
0,19g 136
C18:0
(fatty acids)
0,43g 136
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 107c
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,62g 107c
C16:1 sum
(fatty acids)
0,0036g 136
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
1,1g 136
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
0,86g 107c
C18:2n-6
(fatty acids)
0,35g 136
C18:3n-3
(fatty acids)
0,18g 136
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 136
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 136
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 136
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 136
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,18g 135
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
0,35g 135
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 107c
Karbohydrat
(carbohydrate)
69g 80
Stivelse
(starch, total)
57g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
12g 107a
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
9,7g 107c
Kostfiber
(fibre, total dietary)
9,1g 107a
Protein
(protein, total)
11g 107a
Salt
(salt)
0,45g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
1,3RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
16µg 107c
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,77alfa-TE 107c
Tiamin
(thiamin)
0,29mg 107c
Riboflavin
(riboflavin)
0,070mg 107c
Niacin
(niacin, preformed)
4,3mg 107c
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,14mg 107c
Folat
(folate, total)
29µg 107c
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
0,0mg 107c
Kalsium
(calcium)
27mg 107c
Jern
(iron, total)
3,0mg 107c
Natrium
(sodium)
180mg 107c
Kalium
(potassium)
410mg 107c
Magnesium
(magnesium)
100mg 107c
Sink
(zinc)
2,3mg 107c
Selen
(selenium)
7,0µg 107c
Kopper
(copper)
0,38mg 107c
Fosfor
(phosphorus)
280mg 107c
Jod
(iodine)
2,0µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0258
Breakfast cereal (US CFR)
A0816
Breakfast cereal (EUROFIR)
B1312
Wheat
C0133
Seed, skin present, germ present
E0147
Whole, shape achieved by forming
F0014
Fully heat-treated
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
H0158
Sucrose added
H0318
Bran added
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0156
Paperboard container
M0166
Plastic bag or pouch
N0036
Plastic
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
107a
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, uspesifisert grunnlag.
107c
Data levert av industrien til Matvaretabellen 2014, beregnet verdi fra industrioppskrift.
135
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2015).
136
Beregnet verdi fra intern oppskrift (til Matvaretabellen 2016).
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.

Søk i matvaretabellen: