Søk i matvaretabellen:

Tomater, soltørkede, tørr

Alle matvarer » Poteter, grønnsaker, frukt og bær » Grønnsaker » Grønnsaksprodukter

Næringsinnhold

Næringstoff Verdi Ref
Spiselig del
(edible portion)
100% 0
Vann
(water (moisture))
15g 460b
Kilojoule
(energy, total metabolisable)
1200kJ 61a
Kilokalorier
(energy, total metabolisable)
280kcal 61b
Fett
(fat, total (total lipid))
3,0g 460b
Mettede fettsyrer
(fatty acids, total saturated fatty acids)
0,43g 460b
C12:0
(fatty acids)
0,0g 460g
C14:0
(fatty acids)
0,0040g 460g
C16:0
(fatty acids)
0,33g 460g
C18:0
(fatty acids)
0,096g 460g
Trans-umettede fettsyrer
(fatty acids, total trans)
0,0g 50
Cis-enumettede fettsyrer
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,49g 460b
C16:1 sum
(fatty acids)
0,011g 460g
C18:1 sum
(fatty acids, total monounsaturated cis)
0,48g 460g
Cis-flerumettede fettsyrer
(fatty acids, total poly unsaturated cis)
1,1g 460b
C18:2n-6
(fatty acids)
1,1g 460g
C18:3n-3
(fatty acids)
0,011g 460g
C20:3n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:3n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-3
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:4n-6
(fatty acids)
0,0g 460g
C20:5n-3 (EPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:5n-3 (DPA)
(fatty acids)
0,0g 460g
C22:6n-3 (DHA)
(fatty acids)
0,0g 460g
Omega-3
(fatty acids, total cis n-3)
0,011g 73f
Omega-6
(fatty acids, total cis n-6)
1,1g 74f
Kolesterol
(cholesterol)
0,0mg 50
Karbohydrat
(carbohydrate)
43g 80
Stivelse
(starch, total)
0,0g 20
Mono- og disakkarider
(sugars, total)
43g 20
Sukker, tilsatt
(sugar, added)
0,0g 50
Kostfiber
(fibre, total dietary)
12g 460b
Protein
(protein, total)
14g 460b
Salt
(salt)
5,2g 83
Alkohol
(alcohol)
0,0g 50
Vitamin A
(vitamin A; retinol equiv)
44RAE 85
Retinol
(retinol (preformed vitamin A))
0,0µg 50
Beta-karoten
(beta-carotene)
520µg 460b
Vitamin D
(vitamin D)
0,0µg 50
Vitamin E
(vitamin E; a-tocoph equiv)
0,010alfa-TE 460b
Tiamin
(thiamin)
0,53mg 460b
Riboflavin
(riboflavin)
0,49mg 460b
Niacin
(niacin, preformed)
9,1mg 460b
Vitamin B6
(vitamin B6, total)
0,33mg 460b
Folat
(folate, total)
68µg 460b
Vitamin B12
(vitamin B12)
0,0µg 50
Vitamin C
(vitamin C (ascorbic acid))
39mg 460b
Kalsium
(calcium)
110mg 460b
Jern
(iron, total)
9,1mg 460b
Natrium
(sodium)
2100mg 460b
Kalium
(potassium)
3400mg 460b
Magnesium
(magnesium)
190mg 460b
Sink
(zinc)
2,0mg 460b
Selen
(selenium)
6,0µg 460b
Kopper
(copper)
1,4mg 460b
Fosfor
(phosphorus)
360mg 460b
Jod
(iodine)
0,68µg 325

Kategorisering

LanguaL klassifisering:

A0152
Vegetable or vegetable product (US CFR)
A0826
Vegetable (excluding potato) (EUROFIR)
B1276
Tomato
C0140
Fruit, peel present, core, pit or seed present
E0136
Disintegrated or ground
F0001
Extent of heat treatment not known
G0003
Cooking method not applicable
H0138
Water removed
J0116
Dehydrated or dried
K0003
No packing medium used
M0001
Container or wrapping not known
N0001
Food contact surface not known
P0024
Human consumer, no age specification
Z0112
Food industry prepared

Referanser

0
Vurdert som 100 % spiselig (netto).
20
Vurdert verdi.
50
Vurdert som naturlig forekommende nullverdi, ikke analysert.
61a
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 17, fett 37, karbohydrat 17, kostfiber 8 og alkohol 29 kJ/g.
61b
Beregnet verdi for energi med følgende faktorer for hhv protein 4, fett 9, karbohydrat 4, kostfiber 2 og alkohol 7 kcal/g.
65
Beregnet som summen av preformert niacin (varierer avhengig av matvaregruppe) og niacinaktivitet fra tryptofan.
73f
Beregnet sum av omega-3-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
74f
Beregnet sum av omega-6-fettsyrer fra referanse 460g: U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl
80
Beregnet ut fra summering av mono-/disakkarider og stivelse.
83
Beregnet som innholdet av natrium x 2,5 /1000.
85
Beregnet som summen av retinol + 1/12 betakaroten.
325
Universitetet i Oslo (2018). Jodprosjekt 2017-2018.
460b
US Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA Nutrient Database for Standard Reference, versjon 23 (2010). Nettversjon, http://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
460g
U.S. Department of Agriculture, Agricultural Research Service. USDA National Nutrient Database for Standard Reference, versjon 28 (2015). Nutrient Data Laboratory Home Page, http://www.ars.usda.gov/ba/bhnrc/ndl

Søk i matvaretabellen: